Hulp Thuis

Iedereen wil zo lang en plezierig mogelijk zelfstandig blijven wonen. Daarbij kan een helpende hand af en toe best fijn zijn. Hulp in het huishouden bijvoorbeeld, of een heerlijke maaltijd die bij u thuis wordt bezorgd.

Ons servicepakket Hulp Thuis biedt een uitgebreid pakket aan diensten waarmee u gemakkelijker uw zelfstandigheid kunt behouden. Zo zorgen we er samen voor dat u er niet alleen voor staat en eigen regie kunt houden.

Kosten en indicatiestelling

De diensten van Hulp Thuis neemt u af wanneer dat u uitkomt. Omdat hiervoor geen indicatie vereist is, dient u de kosten zelf te dragen. Mogelijk valt een deel van de kosten binnen uw zorgverzekering. Neemt u een dienst af zonder indicatie, dan zijn de kosten voor eigen rekening en is er mogelijk een vergoeding vanuit uw verzekering.

Blijkt de hulpbehoefte groter te zijn, dan kunnen we mogelijk een indicatie stellen en schakelen we door naar ondersteuning en zorg via Thuiszorg De Zellingen.

Heeft u vragen of wilt u graag inzichtelijk hebben hoe groot uw hulpbehoefte is? Dan kunt u een gratis en vrijblijvend Zellingenwijzer adviesgesprek aanvragen via Cliëntservice De Zellingen.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel Cliëntservice op 010 - 284 33 00

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen