Lianne Oosterom - Geriatrieverpleegkundige

Lianne werkt als geriatrieverpleegkundige op de afdeling Tulpenhof op onze locatie Rijckehove en heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson. Ze heeft een voortrekkersrol vervuld in het opzetten van onze gespecialiseerde afdeling 'Thuis in Parkinson'.

Lianne is op 16-jarige leeftijd bij De Zellingen begonnen als leerling VIG'er en heeft zich vervolgens volop kunnen ontwikkelen. Ze heeft de opleiding tot verpleegkundige gevolgd en mocht zich zodoende na vijf jaar verpleegkundige noemen. Sinds oktober 2018 mag zij zich geriatrieverpleegkundige noemen en daarna is zij begonnen met de opleiding tot parkinsonverpleegkundige.

"Het mooiste aan mijn werk vind ik de band die je ontwikkeld met cliënten. Zorgen voor een ander zit in mij, daar word ik echt gelukkig van. Iets voor een ander kunnen betekenen, op welk gebied dan ook, is het mooiste wat er is. Hoe lastig en zwaar het werken soms ook is, samen met mijn team sta ik sterk: we zijn er voor elkaar en proberen dan ook gezamenlijk de beste zorg te bieden die mogelijk is!"

Wil jij ook als verzorgende of verpleegkundige aan de slag bij De Zellingen? Wij bieden je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Kijk eens bij onze vacatures of er een interessante uitdaging voor je tussen staat of neem contact op via solliciteren@zellingen.nl.

Meer informatie over De Zellingen?
Bel ons op 010 - 266 57 57

Wij kunnen ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.