Jeroen Immerzeel - Fysiotherapeut

Jeroen werkt sinds 2013 bij De Zellingen als fysiotherapeut op zowel de revalidatie- als de verpleegafdelingen op onze locaties Rijckehove en Crimpenersteyn. Sinds 2019 maakt hij als beleidsmedewerker deel uit van de afdeling Beleid van De Zellingen.

Jeroen is tijdens zijn opleiding gestart met een klein contract van een paar uur in het weekend en is na zijn opleiding volledig in dienst gekomen. Hij heeft aan verschillende projecten meegewerkt, waaronder de ontwikkeling van onze dagbehandeling en dagactiviteiten.

Jeroen heeft één van onze beleidsmedewerkers waargenomen tijdens haar zwangerschapsverlof. Dit is van beide kanten zo bevallen, dat hij naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut ook als beleidsmedewerker bij De Zellingen werkt.

"De doelgroep waarmee ik werk als fysiotherapeut varieert heel erg; van een relatief jong persoon die revalideert na een beroerte tot iemand van bijna honderd die toch kleine stukjes wil blijven lopen. Dat maakt je werk leuk en houd je scherp. Het is een uitdaging om samen met een bewoner of cliënt te werken aan kleine maar toch belangrijke doelen. Juist omdat ze vaak al veel hebben meegemaakt, levert het groot geluk op als deze kleine doelen worden behaald. Ik zie mijn werk als een van de meest dankbare beroepen, zeker als je er met oprechte aandacht bent voor de cliënt."

Wil jij ook als paramedisch therapeut aan de slag bij De Zellingen? Wij bieden je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Kijk eens bij onze vacatures of er een interessante uitdaging voor je tussen staat of neem contact op via solliciteren@zellingen.nl.

Meer informatie over De Zellingen?
Bel ons op 010 - 266 57 57

Wij kunnen ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.