Crisisopname

Een crisis ontstaat als u thuis een gevaar oplevert voor uzelf en anderen. Denk hierbij aan dwalen, agressief gedrag of ernstige verwaarlozing bij een psychogeriatrische aandoening. 

Wanneer er zich een situatie voordoet waardoor u behoefte heeft aan zorg die niet door thuiszorg of mantelzorg opgevangen kan worden. Ook kan uw belangrijkste mantelzorger (partner, familielid) acuut uitvallen of dreigen uit te vallen, wat directe gevolgen heeft voor uw gezondheid als u niet de zorg krijgt die u nodig heeft.

In een dergelijk geval kunt u bij De Zellingen terecht voor een crisisopname. Wij zorgen ervoor dat u in een warme omgeving opgevangen wordt en gaan samen met u en uw naasten en/of mantelzorger een behandeltraject uitstippelen. 

De aanmelding voor een crisisopname dient altijd via de huisarts, casemanager of ziekenhuis te gebeuren. Een crisisopname is een opname voor een tijd van maximaal 14 dagen. Bij De Zellingen zijn er alleen mogelijkheden tot crisisopname voor cliënten die de diagnose dementie hebben. 

Meer informatie? Bel naar 088 - 206 90 00.

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.