Trefpunt LEKKER

Vindt u samen eten gezellig? Kom dan eens naar één van onze Trefpunten LEKKER in uw buurt! We koken graag voor u. Met leeftijdsgenoten legt u in onze sfeervolle Trefpunten makkelijk contact.

Fijne gesprekken, kans op nieuwe vriendschappen en een heerlijke verse en gezonde maaltijd. Reserveren is niet nodig, loop gerust binnen. De maaltijden worden elke dag tussen 12.00 en 14.00 uur geserveerd.

Genieten staat voorop in onze Trefpunten, dus u hier kunt ook terecht voor een lekker bakje koffie met een gebakje. Of zoekt u een plek om samen te zijn met een club waar u lid van bent? Kom gerust eens langs. Er zijn altijd mogelijkheden om in clubverband van onze Trefpunten gebruik te maken.

Denk ook eens aan het vieren van uw verjaardag. De medewerkers van onze Trefpunten informeren u graag over de mogelijkheden.

LEKKER, vers en gezond eten

Onze maaltijden worden dagelijks vers bereid in onze eigen keuken. We gebruiken seizoensgebonden ingrediënten en producten uit de regio. In onze maaltijden zitten geen smaakstoffen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen of voedingszuren. U heeft keuze uit 7 menu’s met Hollandse, Indische en vegetarische hoofdgerechten. We houden uiteraard rekening met dieetwensen en allergieën. Glutenvrijen/of lactosevrij? Geen enkel probleem! In het menu staan de allergenen genoemd.

Locaties

U kunt eten in een Trefpunt LEKKER op de volgende locaties:

  • Rijckehove, Capelle aan den IJssel
  • Crimpenersteyn, Krimpen aan den IJssel
  • De Meander, Nieuwerkerk aan den IJssel
Bel voor meer informatie met 088 - 206 90 86

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.