010 - 266 57 57

Rijckehove

Rijckehove heeft zeven wooneenheden voor verschillende doelgroepen en biedt een veilige leefomgeving waarin respect en zelfstandigheid centraal staan. Deze zorg is gericht op mensen met dementie of met complexe lichamelijke klachten.

Daarnaast wordt in Rijckehove revalidatie aangeboden, waaronder eerstelijnszorg. Uitgangspunt is daarbij altijd dat u zoveel mogelijk de regie houdt over uw eigen leven.

Voor welke zorg kunt u hier terecht?

Verpleeghuiszorg
Rijckehove biedt psychogeriatrische en somatische verpleeghuiszorg.

Revalidatie
Voor mensen die na een beroerte (CVA), een ongeluk, een ziekte of een operatie weer moeten herstellen, heeft Rijckehove twee revalidatieafdelingen. Tijdens de behandeling wordt u begeleid door een team van specialisten, zoals een fysiotherapeut, een ergotherapeut, psycholoog en een logopedist, onder de medische verantwoordelijkheid van een specialist ouderengeneeskunde.

Dagbehandeling en activiteiten

In Rijckehove wordt dagbehandeling aangeboden. Daarnaast worden er allerlei (dag)activiteiten georganiseerd. Zowel de dagbehandeling als de dagactiviteiten zijn er op gericht uw zelfstandigheid te optimaliseren.

Palliatieve zorg

Bent u ernstig ziek en kunt u niet meer beter worden? Dan is het niet altijd mogelijk om thuis te sterven. Rijckehove heeft hiervoor een afdeling waar u wordt ondersteund door een team van speciaal opgeleide deskundigen. Deze professionals staan in deze periode uiteraard ook uw naasten bij.

Openingstijden

Bezoektijden
Maandag t/m zondag: 10.00 - 21.00 uur

Let op:

  • Afdeling Vogelhof heeft een rustperiode van 13.00 - 15.00 uur
  • Afdeling Lentehof heeft bezoektijden van 15.00 - 17.00 uur en 18.30 - 20.00 uur
     
Beoordeel locatie Rijckehove op Zorgkaart Nederland

 

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

Vragen aan of over onze locatie Rijckehove? Bel met 010 - 266 57 57