010 - 266 57 57

De Meander

Heeft u na een ziekenhuisopname (tijdelijk) medische nazorg nodig? Dan bent u van harte welkom in ons zorghotel. Bent u niet meer in staat zelfstandig thuis te wonen? Dan kunt u terecht in één van onze appartementen of in een woongroepen voor mensen met dementie.

Zorghotel

Wanneer u na een behandeling in het ziekenhuis medische nazorg nodig heeft, bijvoorbeeld ten gevolge van een heup of een knieoperatie, dan bent u hartelijk welkom in ons zorghotel. Daar kunt u rustig revalideren en herstellen, totdat u weer in staat bent om terug te keren naar uw eigen huis. Het zorghotel is ruim opgezet en beschikt over dertien stijlvol ingerichte eenpersoonskamers. In de twee ruime lounges kunt u terecht voor een kopje koffie of thee, de ontvangst van uw bezoek, of een gezellig samenzijn met andere revalidatie cliënten. In het zorghotel is een gastvrouw aanwezig die al uw vragen graag zal beantwoorden. U kunt gebruik maken van faciliteiten en diensten zoals de fysiotherapieruimte, het badhuis met sauna en whirlpool, het restaurant, het Bruin Café, de schoonheidssalon, de kapster, de pedicure en de winkel. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan diverse welzijnsactiviteiten die georganiseerd worden in De Meander.

Wonen met zorg

Bent u onvoldoende in staat om zelfstandig thuis wonen? Dan zijn de zorgappartementen van De Meander voor u een goed alternatief. De Meander beschikt over ruime tweekamerappartementen, die ook geschikt zijn voor bewoning door echtparen. U woont er zelfstandig, maar u kunt wel van de zorg gebruik maken en uw dagelijks leven leiden, zoals u dat in uw eigen woning ook gewend was. In De Meander kunt U deelnemen aan gezamenlijke activiteiten, zoals het creatief uurtje, bingo, en het zanguurtje. In het Bruin Café en het restaurant is er volop gelegenheid om medebewoners te ontmoeten en met elkaar een kopje koffie of thee te drinken, een gezelschapsspel te spelen of lekker te eten. Tegenover de Meander ligt winkelcentrum Dorrestein.

Woongroep voor mensen met dementie

Bij het ouder worden kunnen uw geestelijke vermogens achteruit gaan. Als u daardoor niet meer zelfstandig kunt wonen, kunt u terecht in één van de vier woongroepen in De Meander. Deze woongroepen hebben een huiselijke sfeer en een herkenbare omgeving. U krijgt een eigen zit/slaapkamer, die u naar uw eigen smaak kunt inrichten. Uw medebewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke woonkamer. Elke woongroep bestaat uit zeven bewoners. U vormt samen met de andere bewoners een huishouden.

In de woongroep kunt u meedoen aan allerlei gezamenlijke activiteiten zoals koffie drinken, de krant lezen, boodschappen doen, koken en samen eten. Er wordt 24 uur per dag zorg geboden en toezicht gehouden. In de woongroep kunt u zelf uw dagelijks leven leiden met uw eigen bezigheden en gewoonten. Natuurlijk zijn ook uw vrienden en familie van harte welkom u te bezoeken. Het is immers erg belangrijk dat zij betrokken blijven bij de zorg en bij uw welzijn.
 

Beoordeel De Meander op Zorgkaart Nederland

 

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

Vragen aan of over onze locatie De Meander? Bel met 0180 - 44 15 00