010 - 266 57 57

Bermensteyn

In Bermensteyn, een rolstoeltoegankelijke 55+ flat, bieden wij zorg en verpleging aan cliënten die nog zelfstandig willen en kunnen wonen in een eigen appartement en aan cliënten die woonachtig zijn op onze woonzorgvleugel. Daarnaast bieden we op Bermensteyn ook dagbesteding, waar u voor ontmoeting en deelname aan diverse welzijnsactiviteiten terecht kunt.

Zelfstandig wonen met zorg

Ons thuiszorgteam, gevestigd in Bermensteyn, biedt u in uw eigen appartement de hulp, verzorging en/of verpleging die u nodig heeft. U kunt hierbij kiezen voor:

  • Modulair Pakket Thuis (MPT)
    U stelt zelf het zorgpakket samen, afhankelijk van uw zorgbehoefte.
  • Volledig Pakket Thuis VPT)
    U krijgt de zorg die normaliter in een verpleeghuis wordt geboden, maar gewoon bij u thuis.

Kleinschalig wonen met zorg

De woonzorgvleugel biedt een huiselijke omgeving, gericht op gezelligheid en geborgenheid. U heeft hier een eigen kamer die u naar uw smaak kunt inrichten en krijgt de intensieve zorg, begeleiding en behandeling die u nodig heeft. Huiskamer, keuken, bad en toilet worden gedeeld.

Er is een vast team medewerkers, zodat u vertrouwde mensen in uw omgeving heeft. U kunt zelf uw dagelijks leven inrichten zoals u dat gewend bent, volgens uw eigen structuur en tempo. In de huiskamer kunt u meedoen aan gezamenlijke activiteiten.

Dagbesteding: ontmoeting en welzijnsactiviteiten

Dagbesteding helpt om uw dag op een nuttige manier in te delen en sociale contacten te onderhouden. Zo kunt u dagelijks deelnemen aan ontmoetingsactiviteiten en gezamenlijk de warme maaltijd te bereiden en gebruiken.

Openingstijden

Bezoektijden

Maandag t/m zondag: 10.00 - 20.00 uur
 

Beoordeel Bermensteyn op Zorgkaart Nederland

 

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

Vragen aan of over onze locatie Bermensteyn? Bel met 010 - 284 33 00