010 - 266 57 57

Ontmoetingscentrum de Tuyter

Op onze locatie in ontmoetingscentrum De Tuyter in Krimpen aan den IJssel worden ontmoeting en dagactiviteiten aangeboden. Ontmoeting is voor mensen die nog thuis wonen en in grote mate zelfredzaam zijn, maar wel behoefte hebben aan contact met anderen of meer structuur in de week.

Om deel te nemen aan de dagactiviteiten is een Wmo indicatiestellingen, een Wlz overbrugging of een PGB nodig.

Ontmoeting

Wees welkom om zomaar langs te komen. We bieden de gelegenheid om vrijblijvend aan activiteiten deel te nemen en anderen te ontmoeten in een gezellige en informele sfeer. Denk hierbij aan gezellig een kopje koffie drinken, puzzelen, spelletjes doen of lekker creatief bezig zijn.

Dagactiviteiten

Bij de dagactiviteiten worden onder andere spelletjes gedaan en creatieve activiteiten georganiseerd. Mensen met een beperking of chronische ziekte en hun mantelzorgers kunnen bij dagactiviteiten de  terecht voor ondersteuning. Dit kan met een Wmo indicatie, Wlz overbrugging of een PGB.

Voor meer informatie of een overzicht van de ontmoetingsactiviteiten en/of de dagactiviteiten kunt u contact opnemen met De Tuyter via 010 - 266 57 57 of communicatie@zellingen.nl.

Openingstijden

Ontmoeting en dagactiviteiten
00.00 tot 00.00 uur | Maandag t/m vrijdag

Bel voor meer informatie met De Tuyter via 010 - 266 57 57

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen!

Office Locations