Thuiszorg De Zellingen

Thuiszorg is verzorging en verpleging die bij u thuis wordt geleverd en behoort tot de extramurale gezondheidszorg die we bieden in Capelle-, Krimpen- en Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt hierbij denken aan huishoudelijke ondersteuning, gespecialiseerde thuisverpleging of nachtzorg.

De thuiszorg die we bieden is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en thuissituatie. Onze wijkverpleegkundige komt bij u langs om hier samen met u een beeld van te vormen; wat is haalbaar, wat is noodzakelijk, wat is wenselijk en wat zijn voor u de beste tijden om verzorgd of verpleegd te worden.

We bespreken regelmatig met u of alles naar wens verloopt, zodat we veranderingen in uw zorgbehoefte tijdig opvangen. In ons ABC Thuiszorg vindt u informatie over diverse zaken met betrekking tot onze thuiszorg.

Werkgebied

Thuiszorg De Zellingen is actief in de volgende gebieden:

  • Capelle aan den IJssel
    In de wijken Middelwatering, Oostgaarde, Schenkel en Schollevaar
  • Krimpen aan den IJssel
  • Nieuwerkerk aan den IJssel

Kosten en indicatiestelling

Om thuiszorg te krijgen is een indicatiestelling vereist. Daarom komt onze wijkverpleegkundige bij u langs om samen met u uw zorgbehoefte in kaart te brengen. De kosten voor thuiszorg worden grotendeels gedekt door uw zorgverzekering, u betaalt een kleine eigen bijdrage.

Heeft u vragen of wilt u graag in gesprek met een wijkverpleegkundige? Neem dan contact op met Cliëntservice via 010 - 284 33 00.

Meer informatie of thuiszorg aanvragen? Bel Cliëntservice op 010 - 284 33 00

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen