Crimpenersteyn

Op onze locatie Crimpenersteyn, bekend om de gezellige en gemoedelijke sfeer, bieden we wonen met zorg en verpleging. Welzijn en zorg gaan hier hand in hand, mede dankzij de inzet van onze vrijwilligers.

Is thuis wonen geen optie meer, dan kunt u op Crimpenersteyn verblijven in één van de zorgkamers waarbij u zoveel mogelijk de regie houdt over uw eigen leven. Hier ontvangt u zorg en verpleging, kunt u gebruik maken van alle faciliteiten en meedoen aan de dagactiviteiten.

Crimpenersteyn is gelegen in een rustige woonwijk aan de Zandrak in Krimpen aan den IJssel. Direct naast Crimpenersteyn ligt een mooi park met veel groen. In de nabije omgeving zijn diverse winkels, supermarkten en restaurants te vinden. Een bushalte vindt u op loopafstand.

Faciliteiten
U kunt op Crimpenersteyn gebruik maken van onder andere de volgende faciliteiten:

  • Restaurant
  • Atrium
  • Recreatiezaal met podium en bar
  • Grote omheinde tuin met paviljoen
  • Kapsalon
  • Winkeltje
  • STAR bloedafname

Komt u op bezoek?
Familie en vrienden zijn altijd van harte welkom om langs te komen. Tussen 07.00 uur en 21.00 uur is Crimpenersteyn vrij toegankelijk. Komt u buiten openingstijden, dan verzoeken wij u om gebruik te maken van uw Zellingen servicepas.

Meer informatie
Zoekt u een geschikte woonzorglocatie voor uzelf of uw naaste? Neem dan contact op met onze zorgbemiddelaars en maak een afspraak voor een rondleiding. Om in aanmerking te komen voor wonen met zorg en verpleging is een Wlz 5 of 6 indicatie nodig. Neem voor meer informatie contact op via 088 - 206 90 00 of clientservice@zellingen.nl.

 

Vragen aan of over onze locatie Crimpenersteyn? Bel met 088 - 206 90 00.

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

Hier vindt u ons