Ontmoetingscentrum de Tuyter

Op onze locatie in ontmoetingscentrum De Tuyter in Krimpen aan den IJssel worden ontmoeting en dagactiviteiten aangeboden. Ontmoeting is voor mensen die nog thuis wonen en in grote mate zelfredzaam zijn, maar wel behoefte hebben aan contact met anderen of meer structuur in de week.

Door het coronavirus is het helaas niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen op één van onze locaties. Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen, meer informatie of  wilt u zich aanmelden voor een activiteit, neem dan even contact op met de betreffende locatie. 

Mensen met een beperking of chronische ziekte en hun mantelzorgers kunnen bij dagactiviteiten de  terecht voor ondersteuning. Voor de Tuyter kan dit met een Wmo-indicatie of een PGB.

Ontmoeting

Wees welkom om zomaar langs te komen. We bieden de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken en de andere deelnemers te ontmoeten. Kom eens gezellig een kopje koffie drinken of een gesprek voeren.

Dagactiviteiten

In de huiskamer van de Tuyter kunt u aan diverse activiteiten deelnemen en anderen  ontmoeten in een gezellige en informele sfeer. De Zellingen dagactiviteiten gaat met u en uw naasten in gesprek om uw behoeften in kaart te brengen. Dit leggen we samen met u en uw naaste vast in uw ondersteuningsplan. We organiseren activiteiten die bij u passen en bijdragen aan uw welzijn of gezondheid. Denk hierbij aan bewegen, het voeren van gesprekken, geheugentraining, koken, puzzelen, spelletjes doen of lekker creatief bezig zijn.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een kennismaking met onze dagactiviteiten kunt u contact opnemen met het team dagactiviteiten Krimpen via telefoonnummer 06 - 45 40 07 48 of dagactiviteitenkrimpen@zellingen.nl.

Openingstijden

Ontmoeting en dagactiviteiten
09.00 tot 16.00 uur | op maandag, dinsdag en vrijdag.

Bel voor meer informatie met De Tuyter via 010 - 266 57 57

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen!

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.

Hier vindt u ons