Vrijwilligen in Krimpen aan den IJssel

Vrijwilligers zorgen vaak voor net dat beetje extra dat de dag bijzonder maakt. Voor meer informatie of om u aan te melden als vrijwilliger kunt u de vrijwilligerscoördinator van de gewenste locatie direct benaderen.

Contactpersonen

Locatie Crimpenersteyn
Marjan de Pee
T. 06 - 82 59 44 50
E. marjan.depee@zellingen.nl

Locatie de Tuyter
Astrid Puts
T. 06 - 30 90 42 81
E. astrid.winters@zellingen.nl

Vrijwilligersvacatures Crimpenersteyn

Bestuurslid Stichting Vrienden van Crimpenersteyn

Bezorger maaltijdserviceKoude en warme maaltijden bezorgen in de gemeente Krimpen aan den IJssel tussen 11.30 – 13.30 uur. Hiervoor moet je in bezit zijn van geldig rijbewijs B.

Entreebalie| Een gastvrouw/gastheer voor de entreebalie voor de maandag van 13.00 – 17.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur. Ook voor oproep/inval.

Afdeling Kievit | Een vrijwilliger om met cliënt(en) van de Kievit wil wandelen en een vrijwilliger die wil tuinieren met cliënten in de tuin van de afdeling.

Afdeling Waalsteen | Meerdere vrijwilligers om van maandag t/m zondag koffie te schenken op de afdeling van 18.30 – 19.30 uur.

Afdeling Kiezelsteen | Meerdere vrijwilligers die willen helpen met de broodwagen op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 16.30 tot 18.30 uur en meerdere vrijwilligers die willen helpen met koffie en thee schenken van 18.45-19.45 uur.

Afdeling EdelsteenEen vrijwilliger die gezelligheid wil brengen op de huiskamer en meteen wil helpen met de maaltijd of koffie / thee schenken. Tijd in overleg tussen 16.30 en 20.30 uur. Alle dagen van de week.

Afdeling Leisteen | Meerdere vrijwilligers die willen helpen met de broodwagen op ma, di, do, za & zondag van 16.30 tot 18.30 uur, een vrijwilliger die wil helpen met koffie/thee schenken van 18.45 tot 19.45 uur op maandag & vrijdagavond en een vrijwilliger die wil helpen op de huiskamer High Society op ma, do, za en of zondag van 10.00 – 14.00 uur.

Afdeling KraalsteenOndersteuning voedingsdienst tussen 8.00 – 12.00 uur maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en of zondag.

Afdeling Recreatie & Welzijnzoekt vrijwilligers die willen helpen met de activiteiten bewegen, - handwerkochtend, bloemschikken, bingo middag en extra activiteiten.

Chauffeur dagbusEen vrijwillige chauffeur en bijrijder voor de dagbus. Voor de ochtend van 8.45 – 10.30 uur of voor de middag van 15.15 – 16.30 uur. In bezit van geldig rijbewijs B.

Persoonlijk bezoek Voor meerdere cliënten zijn we zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om elke week even langs te komen. Samen te gaan wandelen, fietsen met de duofiets en / of winkelen.

PianistVoor het zanguurtje zijn we dringend op zoek naar een pianist die één keer per maand op donderdagmiddag het zanguurtje op de piano wil begeleiden.

Vrijwilligersvacatures locatie De Tuyter

» Locatie De Tuyter

Neem voor meer informatie contact op met de betreffende coördinator

Vrijwilligen in Krimpen aan den IJssel

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.