Hersenletselrevalidatie

Hersenletselrevalidatie, ook wel neurorevalidatie, richt zich op een zo optimaal mogelijk herstel en functioneren na niet-aangeboren hersenletsel (NAH) door bijvoorbeeld een beroerte of hersenbeschadiging door een val of reanimatie.

Neurorevalidatie is een leerproces waarbij de mogelijkheden door therapie of aanpassingen wordt doorlopen. Er kunnen zich problemen voordoen op het gebied van de mobiliteit, communicatie, eten en drinken en persoonlijke verzorging, waardoor handicaps kunnen ontstaan op het gebied van wonen, werk en relatie.

De therapeutische aanpak van de gevolgen van neurologische aandoeningen geschiedt in de meeste gevallen multidisciplinair. Dit houdt in dat meerdere behandelaren aan een gezamenlijk opgesteld behandelplan werken onder regie van de verwijzer.

Hersenletsel- en afasiecentrum

Hersenletselrevalidatie is een expertise van De Zellingen. Middels het hersenletsel- en afasiecentrum bieden we gespecialiseerde (revalidatie)zorg van hoge kwaliteit, waarbij we ook de naasten en mantelzorgers van de door NAH getroffene begeleiden.

Verwijzing

Voor revalidatie na een ziekte is een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze Clientservice via 088 - 206 90 90 of gebruik onderstaand formulier.

Meer informatie? Bel Cliëntservice op 088 - 206 90 90.

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.