Thuis in Parkinson

Met Thuis in Parkinson biedt De Zellingen vele vormen van ondersteuning en begeleiding bij en specialistische behandeling van de ziekte van Parkinson.

Thuis in Parkinson wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van meerdere gespecialiseerde behandelaars met ruime ervaring en een nauwe samenwerking met specialisten uit het Erasmus Medisch Centrum en het IJsselland Ziekenhuis. Samenwerken is van groot belang; zo kunnen we cliënten met deze complexe problematiek beter helpen en bovendien leren van elkaar. Thuis in Parkinson bestaat uit onder andere twee Parkinsonafdelingen op de locaties Rijckehove en Crimpenersteyn, waar we Parkinsonzorg van een nog hoger niveau kunnen bieden.

Ziekte van Parkinson

De ziekte van Parkinson is een veelvoorkomende hersenaandoening. Het begint meestal op latere leeftijd, tussen het 50e en 60e jaar. Bij De Zellingen hebben we veel ervaring met cliënten met de ziekte van Parkinson wat heeft geleid tot een relatief grote groep cliënten met de ziekte van Parkinson die op een of andere wijze zijn verbonden met De Zellingen.

Meer informatie

Heeft u of een naaste te maken met Parkinson, dan helpen wij u graag verder. U kunt onze folder aanvragen of ophalen op onze locaties. U kunt ook contact met ons opnemen om een persoonlijk gesprek in te plannen of om een kijkje te nemen op bijvoorbeeld onze locatie(s) of bij de dagactiviteiten en ontmoeting. Bel hiervoor met onze Cliëntservice op 010 - 284 33 00 of gebruik onderstaand contactformulier.

Neem voor meer informatie contact op met Cliëntservice via 010 - 284 33 00

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen