Locaties

Woont u thuis en heeft u door niet-aangeboren hersenletsel ondersteuning nodig of professionele begeleiding of behandeling om zelfredzamer te kunnen functioneren, dan kunt u bij De Zellingen terecht voor herstelgerichte dagactiviteiten voor mensen met NAH.

Dagactiviteiten

Onze herstelgerichte activiteiten helpen u om uw zelfredzaamheid te vergroten dan wel te behouden. U kunt op alle dagen van de week bij ons terecht voor dagactiviteiten en dagbehandeling voor mensen met NAH. Op de volgende locaties bieden wij NAH specifieke dagactiviteiten::

Dagactiviteiten Oostgaarde | Beemsterhoek 338, Capelle aan den IJssel
Op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur
Telefoon 010 - 753 56 10
E-mail beemsterhoekafasie@zellingen.nl

Dagactiviteiten Middelwatering | De Linie 5A, Capelle aan den IJssel (Praatatelier)
Op werkdagen
Telefoon 010 - 442 53 61
E-mail hersenletsel@zellingen.nl

Ontmoetingscentrum de Tuyter | Nachtegaalstraat 8, Krimpen aan den IJssel
Op maandag, dinsdag en vrijdag
Tel. 06 - 45 40 07 48
E-mail hersenletsel@zellingen.nl

Voor deelname aan dagactiviteiten is een indicatie of verwijzing nodig. De tarieven zijn afhankelijk van de wet- en regelgeving en het wel dan niet hebben van een indicatie.

Dagbehandeling

Heeft u te maken met NAH en behoefte aan professionele begeleiding of behandeling om zelfredzamer te kunnen functioneren, stoornissen te verminderen of vaardigheden te behouden, dan kunt u terecht bij onze dagbehandeling. Samen met u en uw naasten zoekt een professionele begeleider naar een passend aanbod aan activiteiten, gericht op het herstel of behoud van uw vaardigheden en zelfredzaamheid. Het is mogelijk om geïndiceerde begeleiding te combineren met ontmoeting of behandeling vanuit de eerste lijn. Op de volgende locatie bieden wij NAH specifieke dagbehandeling:

Praatatelier | De Linie 5A, Capelle aan den IJssel
Tel. 010 - 442 53 61
E-mail
hersenletsel@zellingen.nl

Voor dagbehandeling heeft u een indicatie Behandeling-Groep nodig. Deze wordt afgegeven door het CIZ op aanvraag van de arts of gespecialiseerd behandelaar. Heeft u een indicatie Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) of een verblijfsindicatie Wlz, dan is het mogelijk dit te combineren met behandeling vanuit de eerste lijn.

Meer informatie? Bel het Hersenletsel- en Afasiecentrum op 010 - 442 53 61

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen