010 - 266 57 57

Cliëntportaal De Zellingen

Op deze pagina vindt u informatie over het cliëntportaal. U leest wat het cliëntportaal precies is en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden. Ook vindt u verschillende instructiefilmpjes en informatie om u snel op weg te helpen.

Inloggen op Cliëntportaal De Zellingen

Klik hier om in te loggen op Cliëntportaal De Zellingen

Wat is het cliëntportaal?

Via het cliëntportaal heeft u altijd en overal eenvoudig toegang tot uw zorgdossier Zo heeft u inzicht in uw eigen zorgplan en rapportages. Ook kunt u uw agenda raadplegen of een bericht sturen naar leden van uw zorgteam. In het cliëntportaal bepaalt u zelf wie (mantelzorger, familie of vrienden) ook toegang krijgen tot uw dossier.

Vragen over het cliëntportaal of hulp nodig?

Kijk eerst eens op onze Snelkaart Cliëntportaal voor de korte toelichting en de meest gestelde vragen. Daarnaast hebben wij een uitgebreide handleiding en instructiefilmpjes. Komt u er toch niet uit? Neem dan contact op met onze ICT helpdesk via 010 - 266 57 57.

Algemene voorwaarden

Bij aanmelden en inloggen gaat u akkoord met de Gebruikersvoorwaarden Cliëntportaal.

Aanmelden?

In 2018 wordt het cliëntportaal gefaseerd ter beschikking gesteld aan de cliënten van De Zellingen. U kunt zich via uw zorgcoördinator of EVV-er aanmelden voor het cliëntportaal. De zorgcoordinator of EVV-er vult dan samen met u het digitale aanmeldformulier in.

Bij het aanmelden hebben wij de volgende gegevens nodig:

 • Een geldig identiteitsbewijs
 • Uw e-mailadres
 • Uw mobiele telefoonnummer

Bij het aanmelden wordt u gevraagd akkoord te gaan met de Gebruiksvoorwaarden.

Na het versturen van het formulier ontvangt u binnen ongeveer twee weken uw inloggegevens via e-mail.

Veilig het Cliëntportaal gebruiken

​​​​​De Zellingen gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Met het cliëntportaal krijgt u een medeverantwoordelijkheid in het zorgvuldig omgaan met uw eigen gegevens. Voor een zorgvuldig gebruik adviseren wij u de volgende veiligheidsadviezen te volgen:

 • Zorg dat niemand uw wachtwoord kan achterhalen en geef uw wachtwoord nooit aan anderen.
 • Laat geen onbekenden toe in uw contactenlijst in het cliëntportaal.
 • Bedenk goed wie u eventueel machtigt om het beheer van uw Cliëntportaal over te nemen. Deze persoon kan vervolgens uw gegevens inzien maar ook anderen toelaten tot uw gegevens.
 • Ga verstandig om met vertrouwelijke gegevens. Plaats bijvoorbeeld uw gegevens of de gegevens van uw naasten nooit op Facebook of andere sociale media.
 • Zorg voor een goede beveiliging (virusscanner) van uw computer, laptop of tablet.
 • Uw computer, laptop of tablet moet aan bepaalde eisen voldoen voor een goede werking van het cliëntportaal:
  • ​​​​De schermresolutie dient minimaal 1024x768 te zijn.
  • De volgende browsers kunnen gebruikt worden: Internet Explorer 11 en Edge (geen compatibiliteit modus en in de Nederlandse taal). Safari op de iPad , laatste stabiele Firefox en laatste stabiele Chrome.
  • De volgende versies van besturingssystemen kunnen worden gebruikt: Windows 8 en 10, Apple versie (iOS 9 en 10), Android 4,5 en 6.