Samen koken, samen eten

"Samen koken, samen eten" is een leuke activiteit van de Ontmoeting om elkaar te ontmoeten en gezellig met elkaar te tafelen. De Zellingen biedt dit aan op haar locatie in Schollevaar (Bazuin) en op haar beide locaties in Oostgaarde (Baronie en Beemsterhoek).

Door het coronavirus is het helaas niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen op één van onze locaties. Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen, meer informatie of  wilt u zich aanmelden voor een activiteit, neem dan even contact op met de betreffende locatie. 

Samen Koken, Samen Eten wordt georganiseerd voor mensen uit de wijk, deelnemers van de Ontmoeting en cliënten van de Dagactiviteiten. Voor deelname is geen indicatie of verwijzing nodig. De deelnemers moeten zich van te voren inschrijven. De kosten zijn € 6,10 (met strippenkaart) en € 7,10 (éénmalig).

Klik hier voor meer informatie over de locatie Bazuin in Schollevaar.

Klik op de naam van de locatie voor meer informatie over de locatie Beemsterhoek en locatie Baronie in Oostgaarde.

Bazuin

Onder begeleiding van medewerkers en vrijwilligers gaat men gezamenlijk boodschappen doen en een verse, voedzame maaltijd bereiden. Deelnemers kunnen ook alleen komen om mee te eten. De maaltijd bestaat uit een hoofdgerecht, een bijpassende salade of een dessert. De groenten en kruiden worden zo veel mogelijk uit de eigen moestuin gehaald.

Komt u ook koken en eten?

U bent van harte welkom om gezellig mee te koken en aan te schuiven. Bekijk de weekmenu's hieronder of kom gezellig langs de Bazuin om de weekmenu's te bekijken!

Weekmenu week 1
Weekmenu week 2
Weekmenu week 3
Weekmenu week 4

Maandag t/m vrijdag:           
- aanvang koken: 16.00 uur
- aanvang eten: 17.15 uur

Zaterdag en zondag: 
- aanvang koken: 10.30 uur
- aanvang eten: 12.15 uur

Beemsterhoek en Baronie

Tijdens de maaltijden legt u makkelijk contact met leeftijdgenoten, wat mogelijk leidt tot fijne gesprekken en vriendschap. U bent elke werkdag van harte welkom. De warme maaltijd bestaat uit hoofgerecht en toetje of bijgerecht. Het wordt vers bereid met seizoensgebonden ingrediënten. Vooraf reserveren is wel noodzakelijk. Dieetwensen graag van tevoren aangeven.

Baronie 326: broodmaaltijd en/of warme maaltijd 12.00 – 13.00 uur
Beemsterhoek 338: broodmaaltijd of warme maaltijd 12.00 – 13.00 uur

En iedere donderdag op de Baronie: warme maaltijd van 16.00 – 18.30 uur.
Om 16.00 beginnen we met elkaar met het voorbereiden van de maaltijd. U bent van harte welkom om mee te helpen. Om 17.15 uur gaan we aan tafel. U kunt ook alleen komen eten.

Broodmaaltijd € 2,50 (incl. een drankje)
Warme maaltijd: € 6,10 (incl. een drankje)

Heeft u interesse of vragen over de mogelijkheden? Laat het ons dan weten.

Komt u ook koken en eten?

U bent van harte welkom om gezellig mee te koken en aan te schuiven. U kunt kiezen welke maaltijd u wilt nuttigen uit het menuboek of kom gezellig langs bij de Baronie of Beemsterhoek om de weekmenu's te bekijken!

 

Meld u hier aan of bel voor meer informatie met 010 - 264 65 31

Kom gezellig samen koken en eten!

Voor welke dag en datum wilt u zich aanmelden?