Dagbehandeling, doelgroep NAH

Zelfstandig wonende mensen met NAH kunnen behoefte hebben aan professionele begeleiding of behandeling om zelfredzamer te kunnen functioneren, stoornissen te verminderen of vaardigheden te behouden.

Samen met u en uw naasten zoekt een professionele begeleider naar een passend aanbod aan activiteiten, gericht op het herstel of behoud van uw vaardigheden en zelfredzaamheid. Het is mogelijk om geïndiceerde begeleiding te combineren met ontmoeting of behandeling vanuit de eerste lijn.

De Zellingen is middels het hersenletsel- en afasiecentrum gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel en afasie.

Locaties

Praatatelier | De Linie 5A, Capelle aan den IJssel
Tel. 010 - 442 53 61
E-mail
hersenletsel@zellingen.nl

Indicatie

Voor dagbehandeling heeft u een indicatie Behandeling-Groep nodig. Deze wordt afgegeven door het CIZ op aanvraag van de arts of gespecialiseerd behandelaar. Heeft u een indicatie Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) of een verblijfsindicatie Wlz, dan is het mogelijk dit te combineren met behandeling vanuit de eerste lijn.

Als u een indicatie heeft voor vervoer kunnen we u helpen bij het regelen van vervoer en de daarbij behorende kosten. De Zellingen maakt gebruik van een eigen rolstoelbus, van vervoer met vrijwilligers en legt de contacten met vervoersbedrijven die van de gemeente de opdracht voor vervoer dagbesteding kregen. De gemaakte afspraken met betrekking tot het gebruik van vervoer en op welke dagen dat is worden vastgelegd in uw dossier.

Een keer meedoen of meekijken? Stuur dan een e-mail naar dagactiviteiten@zellingen.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Meer informatie? Bel Cliëntservice op 010 - 284 33 00

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen

CAPTCHA
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.