010 - 266 57 57

De Meander

De Meander is een van alle faciliteiten voorziene woonzorglocatie in Nieuwerkerk aan den IJssel met zorgappartementen en woongroepen voor permanent wonen met zorg en/of verpleging.

De Meander beschikt over een gezellig restaurant, een bruin café, badhuis met sauna en whirlpool, een schoonheidssalon, kapper, pedicure en een winkel.

Zelfstandig wonen met zorg

Is men onvoldoende in staat om zelfstandig thuis te wonen? Dan zijn de zorgappartementen van De Meander een goed alternatief. De Meander beschikt over ruime tweekamerappartementen, die ook geschikt zijn voor bewoning door echtparen. Men woont er zelfstandig, maar kan wel van de zorg gebruik maken en zo het dagelijks leven leiden zoals men dat thuis gewend was.

Wonen met verpleeghuiszorg

Psychogeriatrische verpleeghuiszorg is bedoeld voor cliënten die 24 uur per dag, zeven dagen per week bescherming, verpleging en intensieve geestelijke zorg nodig hebben. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan ouderen met psychische problemen als dementie.

Somatische verpleeghuiszorg is de zorg bij een chronische lichamelijke aandoening, zoals de ziekte van Parkinson, een chronische longziekte (COPD) of een beroerte (CVA).

Cliënten kunnen hiervoor terecht in één van de vier woongroepen met elk een huiselijke sfeer en een herkenbare omgeving. Iedere cliënt krijgt een eigen zit-/slaapkamer die naar eigen smaak ingericht kan worden en medebewoners ontmoeten gebeurt in de gemeenschappelijke woonkamer. Elke woongroep bestaat uit zeven bewoners.

Bezoektijden

Appartementen
Geen bezoektijden, cliënten zijn vrij om bezoek te ontvangen wanneer zij willen. Bezoek dat langskomt kan zich via de deurbel van de zorgappartementen melden.

Alle afdelingen
08.00 - 18.00 uur | Maandag t/m zondag 

Bezoek dat na openingstijden langskomt, kan gebruik maken van de Zellingenpas of zich via de deurbel van De Meander melden.

 

Beoordeel De Meander op Zorgkaart Nederland

 

Vragen aan of over onze locatie De Meander? Bel met 0180 - 44 15 00

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen