Bazuin (Bermensteyn)

Op onze locatie Bazuin, gevestigd in Bermensteyn, worden ontmoeting en dagactiviteiten aangeboden. Ontmoeting is voor mensen die nog thuis wonen en in grote mate zelfredzaam zijn, maar wel behoefte hebben aan contact met anderen of meer structuur in de week. Voor Dagactiviteiten is een indicatie nodig.

De Bazuin is met name gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van mensen niet-aangeboren hersenletsel (NAH) waaronder CVA, afasie of cognitieve problematiek. Ook voor mensen met dementie zijn er aangepaste activiteiten.

Ontmoeting

Iedereen is welkom om langs te komen. We bieden de gelegenheid om vrijblijvend aan activiteiten deel te nemen en anderen te ontmoeten in een gezellige en informele sfeer. Denk hierbij aan tuinieren in onze eigen tuin, samen bewegen, puzzelen, spelletjes doen of lekker creatief bezig zijn.

Daarnaast organiseren we "Samen koken, samen eten": gezamenlijk de maaltijd bereiden (liefst van verse groenten uit onze eigen tuin) en het daarna gezellig met elkaar nuttigen. Voor "Samen koken, samen eten" dient u zich wel van tevoren op te geven.

Voor meer informatie of een overzicht van de activiteiten kunt u contact opnemen met Bazuin via 010 - 264 65 61 of openinloop@zellingen.nl.

Dagactiviteiten

Mensen met een beperking of chronische ziekte en hun mantelzorgers kunnen bij dagactiviteiten de Bazuin terecht voor ondersteuning. Bij de dagactiviteiten worden onder andere spelletjes gedaan en creatieve activiteiten georganiseerd. Mensen met een beperking of chronische ziekte en hun mantelzorgers kunnen bij dagactiviteiten de  terecht voor ondersteuning. Dit kan met een Wmo indicatie, Wlz overbrugging of een PGB.

De Bazuin biedt tevens eerstelijns fysiotherapie, ergotherapie en logopedie.

Openingstijden

Ontmoeting
10.00 tot 19.00 uur | Maandag t/m vrijdag
10.00 tot 13.30 uur | Zaterdag en zondag

Dagactiviteiten
00.00 tot 00.00 uur | Maandag t/m vrijdag

Neem voor meer informatie contact op met Bazuin via 010 - 264 65 561

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen!

Hier vindt u ons