010 - 266 57 57

Ontmoeting

Het is fijn om onder de mensen te zijn, een praatje te maken, aandacht te geven en te krijgen. De Zellingen Dagactiviteiten organiseert Ontmoeting voor verschillende doelgroepen, zowel senioren als jongere mensen met een beperking zijn van harte welkom.

Kom langs voor een praatje met een kopje koffie of thee, doe mee met  ontspannende  activiteiten, zoals hersengymnastiek, bewegen, muziek en zang, creatief bezig zijn en gezelschapsspellen. Wellicht kunt of wilt u zelf iets betekenen voor anderen bij een van  onze activiteiten.

Voor de open inloop is geen indicatie nodig. De meeste activiteiten zijn gratis. Voor een aantal activiteiten vragen we een kleine bijdrage. U bent altijd van harte welkom op onze locaties in Capelle-, Krimpen  en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Heeft u behoefte aan contact met anderen, een goed gesprek  of een warme maaltijd? U kunt bij De Zellingen Dagactiviteiten terecht voor een luisterend oor, of een praatje. U bent van harte welkom als vrijwilliger, helper of als deelnemer bij een van onze locaties.

Locaties

Capelle aan den IJssel: