010 - 266 57 57

De Zellingen Hulp Thuis

Iedereen wil zo lang en plezierig mogelijk zelfstandig blijven. Daarbij kan een helpende hand af en toe best fijn zijn. Hulp in het huishouden bijvoorbeeld, een heerlijke maaltijd die bij u thuis wordt bezorgd of een service waarmee uw vuile was heerlijk schoon en gestreken weer bij u thuis wordt bezorgd.

Als u behoefte heeft aan een helpende hand, dan kan het best lastig zijn om een betrouwbare dienstverlener te Hulp Thuis een uitgebreid pakket aan diensten aan waarmee u langer zelfstandig kunt blijven wonen.

Maakt u gebruik van De Zellingen Hulp Thuis, dan kunnen we u direct een beetje in de gaten houden. Dit doen we via onze vaste medewerkers die bij u langskomen, maar ook door uw omgeving hierbij te betrekken en u diverse mogelijkheden te bieden om onder de mensen te komen. Zo zorgen we er samen voor dat u er nooit alleen voor staat!

Eigen kosten of op indicatie?

U kunt de diensten van De Zellingen Hulp Thuis afnemen met en zonder indicatie. Neemt u een dienst af zonder indicatie, dan zijn de kosten voor eigen rekening en is er mogelijk een vergoeding vanuit uw verzekering. Als u via uw gemeente een indicatie krijgt voor hulp of zorg thuis, dan krijgt u een vergoeding vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van deze bijdrage kunt u berekenen via het CAK op www.hetcak.nl.

Voor vragen over o.a. indicatiestelling kunt u gebruik maken van onze service Zellingen Wijzer.

Bovenstaande service/ondersteuning afnemen? Vraag gratis de Zellingenpas aan door te bellen met Cliëntservice via 010 - 284 33 00 of gebruik het formulier hieronder.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel Cliëntservice op 010 - 284 33 00

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen