010 - 266 57 57

Leren en werken bij De Zellingen

Op onze intramurale locaties zijn vacatures voor mbo leerlingen. Wil jij graag werken en leren combineren, solliciteer dan nu!

We zijn op zoek naar mbo-leerlingen van de gecombineerde opleiding VIG/MZ, leerlingen VIG en leerlingen Verpleegkunde niveau 4 die instromen nadat zij het diploma Verzorgende IG hebben behaald.

Bij een leerwerkplaats gaat het om een combinatie van werken en leren, een BBL traject. Gedurende de opleiding werkt een leerling minimaal 24 uur in de week bij Thuiszorg De Zellingen of bij één van de locaties van De Zellingen. Daarnaast gaat een leerling gemiddeld één dag per week naar school en maakt thuis opdrachten voor school.

Begeleiding

Elke leerling heeft een vaste werkbegeleider, deze zorgt voor de directe begeleiding op de afdeling of team waar de leerling werkt. Ook teamleden kunnen een rol spelen in de begeleiding en instructie. Werkbegeleiders en teams worden ondersteund door een ontwikkelcoach. De ontwikkelcoach en de werkbegeleider onderhoudencontact met school. Alle werkbegeleiders hebben hiervoor een scholing gevolgd.

De Zellingen heeft ook een aantal opleidingsplaatsen voor specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen in opleiding en co-assistenten. Tevens hebben wij naast de specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen in dienst die affiniteit hebben met ouderen.

Bel voor meer informatie met Opleidingen op 010 - 266 57 57

Wij kunnen u ook terugbellen of mailen